المپیاد هوش مصنوعی 1403 و حضور نخبه‌های ایرانی (اطلاعیه جدید)

المپیاد هوش مصنوعی 1403 و حضور نخبه‌های ایرانی (اطلاعیه جدید)

المپیادهای دانش‌آموزی یکی از جذاب‌ترین رقابت‌های علمی در سطح کشور هستن که دانش آموزان توانمند رو با سطح علمی خیلی بالا به چالش می‌کشن. احتمالاً می‌دونی که ما کلاً 9 تا المپیاد علمی داریم که هرکدوم تا حالا چندین مدال برای کشورمون آوردن. اما خبر تازه‌ای که باشگاه دانش‌پژوهان جوان منتشر کرده، در مورد اضافه شدن یک رشته خفن دیگه‌ست به نام المپیاد هوش مصنوعی. بنابراین، اگر به این فناوری نوین قرن 21 علاقه‌مندی و اهل رقابت هم هستی، میتونی با خوندن جزئیات اطلاعیه در مورد المپیاد هوش مصنوعی از طلایی ها، تو هم به جمع شرکت‌کننده‌ها اضافه بشی.

هوش مصنوعی: پنجره‌ای رو به دنیای نوین

هوش مصنوعی واقعاً یک پدیده جذابه که توی چند سال گذشته خیلی موردتوجه کشورها قرار گرفته. درواقع ما با کمک این فناوری جدید می‌تونیم هوش ماشینی رو ارتقا بدیم و از اون به جای هوش انسان استفاده کنیم. در این انقلاب بزرگ، کشور ایران هم تونسته حضور جدی و پررنگی داشته باشه و با تلاش برای توسعه مهارت‌های دانش‌آموزانش، وارد دنیای بی‌پایان این علم جذاب بشه.

به‌عنوان یک علاقه‌مند به این فناوری حتماً می‌دونی که خیلی از منابع موجود در مورد رشته هوش مصنوعی به زبان‌های اصلی بین‌المللیه و همه هم شامل پژوهش‌های مهم و گسترده در این موضوع میشن. پس یعنی دانش آموزان ایرانی برای عرض‌اندام توی این دنیای بزرگ قدرت خیلی محدودی دارن.

با پررنگ‌تر شدن غلبه این فناوری در تمام عرصه‌های زندگی، وزارت آموزش‌وپرورش کشور و باشگاه دانش‌پژوهان جوان در تلاشه تا سهمی هم برای نخبه‌های علمی خودش در المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دست بیاره. بنابراین، خودت رو برای شرکت در یکی از متفاوت‌ترین المپیادهای علمی جهان آماده کن!

المپیاد هوش مصنوعی: عضو جدید المپیادهای دانش‌آموزی

شهریورماه امسال (1403) المپیاد هوش مصنوعی در ریاض عربستان برگزار شد و بیش از 25 کشور جهان در این رقابت بین‌المللی حضور داشتن. دانش آموزان ایرانی هم در این المپیاد شرکت کردن و تونستن توانایی‌های علمی خودشون را محک بزنن.

باشگاه دانش‌پژوهان جوان از این فرصت به‌عنوان یک بستر بین‌المللی تأثیرگذار برای استقبال از افراد مستعد یاد می‌کنه و این موقعیت رو برای توسعه مهارت‌های دانش آموزان مستعد ایرانی بسیار مناسب و درجه‌یک می‌دونه. درواقع شرکت دانش آموزان نخبه ایرانی فرصتی عالی بود تا بتونن با دیدگاه‌ها و توانمندی‌های بقیه رقباشون بهتر آشنا بشن.

این رویداد علمی با حضور سازمان فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی عربستان سعودی (SDAIA) و با همکاری سازمان یونسکو، مرکز بین‌المللی تحقیقات و اخلاق هوش مصنوعی و همچنین مرکز پژوهش‌های بین‌المللی هوش مصنوعی در اسلوونی و به مدت پنج روز برگزار شده بود.

درنتیجه، حضور دانش آموزان ایرانی، باشگاه دانش‌پژوهان جوان به نقل از ریاست کمیته المپیادهای دانش‌آموزی، رضا سید حسینی، اعلام کرد که از سال جاری 1403-1404، المپیاد جدیدی به نام المپیاد هوش مصنوعی قراره به فهرست 9 المپیاد فعلی اضافه بشه.

از اونجاییکه المپیاد هوش مصنوعی از سال‌ها پیش در سطح بین‌المللی برگزار میشه، منابع المپیاد هوش مصنوعی موردنیاز فارسی برای بچه‌های شرکت‌کننده ایرانی خیلی محدوده. پس لازمه تا زمان شروع المپیاد، تغییرات جدی برای استانداردسازی آموزش‌های موردنیاز برای دانش آموزان شرکت‌کننده در المپیاد هوش مصنوعی ایجاد بشه.

یک خبر تکمیلی دیگه هم اینکه ما تا حالا دو تا المپیاد « مدیریت و اقتصاد» و « تفکر و کارآفرینی» داشتیم که در دوره جدید المپیادهای دانش‌آموزی، هردو با هم ادغام و با عنوان المپیاد مدیریت، اقتصاد و حکمرانی برگزار میشن.

به این مقاله امتیاز دهید.
[کل: 4 میانگین: 3.5]

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Telegram
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Email
Pinterest
Skype
Print